Ghidul Serviciilor
Electrolion - Reparatii Frigidere La Domiciliu
inapoi la firma 134 vizite
Poza Reparatii frigidere Bucuresti
Foto

Frigiderul tau numai functioneaza corespunzator sau ai sesizat faptul ca produce zgomote ciudate in timpul declansarii? Nu astepta ca situatia sa se agraveze, alege sa actionezi in timp util pentru a evita costuri suplimentare in cazul functionarii necorespunzatoare a unei piese.

Cauti reparatii frigidere Beko? service frigidere Arctic sau reparatie frigidere Arctic? Vino la Electrolion. Oferim servicii de reparatie frigidere indiferent de marca frigiderului tau!

Electrolion este frigotehnistul tau la domiciliu, oferind servicii de reparatii frigidere dar si:

– reparatie combine frigorifice– masini de spalat– congelatoare– lazi frigorifice– aparate de aer conditionat

Lucrarile de reparatie frigidere oferite de catre Electrolion

Despre reparatii frigidere la Electrolion.ro

Echipa autorizata in reparatii frigidere de orice marca, Electrolion ofera deplasare catre adresa locuintei sau sediului tau in orice sector al Bucurestiului, Ilfov sau zone apropiate.

Aparatura de inalta calitate ofera un tip de executie profesionist cu garantie pentru orice tip de lucrare executata si pentru orice piesa inlocuita in cadrul lucrarii.

Garantia lucrarilor oferite reprezinta siguranta completa a investitiei tale.Deplasarea echipei de frigotehnisti catre locatia ta iti ofera un plus de confort in cadrul situatiei reprezentate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.