Ghidul Serviciilor
Cristinstal - Reparatii Si Montaj Instalatii Electrice Bucuresti
inapoi la firma 198 vizite
Poza Instalatii Electrice Apartamente
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

In ultimii 20 de ani, nevoile de consum au crescut destul de mult fata de anii in care au fost executate instalatiile electrice la blocuri. Numarul consumatorilor a crescut iar necesarul de confort este diferit fata de anii anteriori. Instalatiile electrice la apartamente nu mai pot raspunde cerintelor actuale de consum, ceea ce inseamna ca, gradul de protectie este diferit, materialele folosite in trecut sunt depasite si nu mai pot sustine in conditii de siguranta, buna functionalitate a consumatorilor electrici.

 Daca va doriti inlocuirea instalatiei electrice de apartament, echipa Cristinstal va sta la dispozitie cu servicii electrice prompte si personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra. Deplasarea si constatarea in vederea executarii lucrarii este gratuita.Inlocuirea instalatiei electrice la apartament/garsoniera, reprezinta o lucrare complexa, de o importanta deosebita pentru dumneavoastra deoarece, de instalatia electrica depinde buna desfasurare a tuturor activitatilor pe care intreprindeti in locuinta dumneavoastra.

Preturi manopera pentru suplimentarea instalatiei electrice:

Instalatia electrica se va realizeaza in doua etape:Etapa 1 (care trebuie executata inaintea lucrarilor de amenajare a peretilor, unde e cazul)

Etapa 2 - Lucrari de realizare a instalatiei electrice apartament/garsoniera (separata cost si manopera)

Avantaje si dezavantaje ce pot modifica (+/-) pretul de manopera si consumabile:

Pentru o oferta personalizata in functie de nevoile si bugetul dumneavoastra echipa Cristinstal va sta la dispozitie.

http://cristinstal.ro/instalatii-electrice-apartamente.php

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.