Ghidul Serviciilor
Cristinstal - Reparatii Si Montaj Instalatii Electrice Bucuresti
inapoi la firma 198 vizite
Poza Instalatii Electrice Case/Vile
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Executam instalatii electrice pentru case/vile la rosu. Pretul acestor servicii este negociabil si variaza in functie de spatiul de locuit, volumul de munca, amplasamentul locuintei si cerintele dumneavoastra specifice. Acest tip de lucrari la instalatiile electrice, poate varia destul de mult de la caz la caz. Pentru a stabili planul de executie a instalatiilor electrice pentru case/vile la rosu, este necesara o vizionare a constructiei respective, eventual a planurilor electrice (proiect electric) daca exista, insa se poate discuta si posibilitatea unei lucrari "la cheie" pentru instalatia electrica.

 Echipa Cristinstal se poate deplasa la adresa locuintei dumneavoastra pentru a stabili planul de executie si detaliile lucrarii.Deplasarea si constatarea in vederea executarii lucrarii este gratuita.In general, cand este vorba de o locuinta pentru o familie, sunt necesare cel putin 2-3 prize pentru zona dormitoarelor, loc de lampa pe tavan, eventual aplice in unele locuri pe perete. Este esentiala de asemenea, cablarea consumatorilor specifici bucatariei (acesta reprezinta o zona destul de importanta de consum). Instalatiile electrice executate pentru case/vile, cuprind de asemenea iluminatul exterior pe zidurile casei, circuitul de aer conditionat, circuitele pentru curenti slabi (alarma, TV, boxe, etc). Instalatia electrica pentru case/vile, se executa (recomandabil) cand constructia a ajuns la rosu, inainte de tencuieli, sapa, tavane false, izolatie de exterior. Instalatia electrica se va realiza in trei etape de executie:

Preturi de manopera instalatii electrice case/vile pentru etapa 1:

Preturi de manopera instalatii electrice case/vile pentru etapa 2:

Preturi de manopera instalatii electrice case/vile pentru etapa 3:

- exceptie fac corpurile de iluminat cu valoare mare de achizitie sau cele care au multe componente de asamblat- pentru tipul modular de aparate, pretul este calculat pe bucata- daca se doreste si instalatie de paratrasnet, pretul se va stabili la fata locului- la casele care au suprafata utila foarte mica sau foarte mare, si cu un numar de locuri suplimentare de pozitii, se poate face reducere de pretInstalatia electrica pentru case/vile, se executa (recomandabil) in momentul in care constructia a ajuns la rosu, adica inainte de tencuieli, sapa, tavane false si izolatii exterioare.Instalatia electrica se va executa dupa un proiect autorizat, facut in prealabil. Daca proiectul nu este realizat instalatia se va executa conform cerintelor dumneavoastra.Este recomandat ca dumneavoastra sa va conformati cu cerintele echipei electrice cu privire la alegerea materialelor electrice, si structura instalatiei. Aceastea au ca scop singuranta si functionalitatea instalatiei, pe durata indelungata.

http://cristinstal.ro/servicii-electrician-instalatii-electrice-case.php

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.