Ghidul Serviciilor
1Energy Best Solution - Sisteme Solare Pentru Apa Calda Si Aport La Incalzire, Bucuresti
inapoi la firma 234 vizite
Poza Panouri solare presurizate
Pret: 2.700 RON
Foto

Panoul solar pentru apa calda menajera presurizat de 150 litri este recomandat pentru 3 sau maxim 4 persoane; unul din avantajele panourilor solare presurizate este acela ca presiunea de lucru a apei este mereu constanta. Tipul acesta de panou solar apa calda presurizat are un randament foarte bun in prepararea apei calde. Montarea sa nu este obligatorie la inaltime datorita faptului ca lucreaza sub presiune constanta. Atat scheletul de rezistenta cat si boilerul, sunt fabricate din inox, astfel incat in viitor nu veti avea probleme cu rugina. Bazinul dispune de izolatie Polyurethane de 55 mm.

Pachetul: Panou solar apa calda presurizat 150 litri contine:

- microcalculatorul TK-7Y cu urmatoarele functii: afisarea orei pe display LCD: 24 ore, afisarea temperaturii apei din boiler, presetarea temperaturii apei calde (30-80 °C), posibilitatea setarii a pana la 3 perioade de preincalzire a apei cu rezistenta electrica, pornire manuala a incalzitorului auxiliar (rezistenta electrica 1,5Kw) - supapa de protectie pentru presiune crescuta 6 bar - anod de magneziu - boiler de 150 L din inox (interior SUS304 2B - exterior SUS201) - suport prindere 45° din inox SUS201 - 15 tuburi vidate 58/1800 mm - senzor de temperatura - rezistenta electrica de 1.5 kw - elemente de fixare, accesorii, suruburi, piulite

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.