Ghidul Serviciilor
Nbg Speed Car Inchirieri Masini Timisoara
inapoi la firma 54 vizite
Poza Asigurari la inchirieri masini oferite
Foto

Masinile de inchiriat oferite de NBG Speeed car srl Timisoara sunt intr-o stare tehnica impecabila si beneficiaza de asigurari. Totusi, va rugam sa notati ca asigurarile oferite de noi nu va exonereaza de toate situa?iile care pot să apara. De aceea vă recomandăm să folosi?i serviciul nostru de rent a car cu foarte mare grija si atentie. In general, va rugam sa tratati automobilele oferite de noi in aceeasi maniera de parca ati fi dvs. proprietarul real.

Ne straduim sa oferim aceleasi servicii corecte si la preturi cat mai convenabile pentru toti clientii nostri. Este un efort pe care toate firmele de inchirieri masini il depun, va asiguram de acest lucru, dar din pacate mai depinde si de dvs. Noi vom fi primii bucurosi daca reusim sa va captam interesul, sa va multumim indeajuns, ca sa apelati din nou.

Asigurarile tehnice pentru masini inchiriate de la NBG Speed Car Timisoara sunt obtinute de la firme acredidate si specializate. Mai mult, in general, oferim un serviciu e inchirieri masini care se bazeaza foarte mult pe preventie. De aceea, la preluarea oricarei masini va vom face un scurt instructaj tehnic. Acesta are rolul de a va familiariza cu posibilitatile masinii si cu caracteristicile soselelor pe care urmeaza sa rulati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.