Ghidul Serviciilor
Nbg Speed Car Inchirieri Masini Timisoara
inapoi la firma 54 vizite
Poza Masini de inchiriat la preturi mici
Foto

Noi nu a vom spune ca avem masini de inchiriat ieftine, ci doar ca serviciile oferite de noi au un pret corect. Este firesc ca in momentul in care beneficiati de un rent a car pe care-l apreciati sa va imaginati ca intretinerea masinilor costa bani.

Suntem intr-o permanenta preocupare de a achizitiona masini care sa ofere conditii excelente de calatorie. Niciunde insa in lumea aceasta serviciile de rent a car nu sunt gratuite. Cand se lucreaza cu o masina automat se presupun costuri de intretinere sau reparatii.

Cu toate costurile de intretinere si eforturile depuse, avem oferte generoase si putem oferi preturi mici. Oferim masini de inchiriat ieftine comparativ cu altele similiare de pe piata de inchirieri auto din Timisoara.

Totusi, pentru a putea oferi si altora avantaje la servicii de inchirieri masini, am vrea sa fim considerati prietenii dvs. Iar prietenii se ajuta intre ei!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.