Ghidul Serviciilor
Docsys Arhivare Documente, Scanare Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza Arhivare electronica
Foto

Back-up pentru arhiva fizica si acces la informatia digitala, oricand si de oriunde, prin intermediul serviciilor de arhivare electronica (analiza arhiva fizica, scanare si captura documente, procesare imagini etc.)

Arhivarea electronica este procedeul prin care documentele din arhiva fizica existenta sunt transformate in imagini (prin scanare de mare viteza) si transpuse intr-o arhiva electronica.

Arhivarea electronica de documente include analiza arhivei fizice (suport hartie) si a arhivei de documente electronice (suport vizual) existenta, scanarea si captura documentelor din unitati arhivistice, indexarea informatiei care a fost scanata si preluata electronic (dupa cuvinte cheie sau continut), stocarea si arhivarea informatiilor intr-un mediu electronic, in conditii perfecte de securitate.

Avantaje

Scanarea documentelor tipice din arhiva fizica se realizeaza la rezolutii cuprinse intre 150 si 300 dpi, monocrom, tonuri de gri sau color, la valori diferite ale luminozitatii si ale altor parametri ce difera in functie de natura si starea documentelor scanate. Fisierele rezultate pentru arhiva digitala sunt formate accesibile ca PDF, JPEG sau TIF (pentru rezolutia originala). 

DocSys ofera servicii complete de arhivare electronica, de la scanarea documentelor de diferite dimensiuni cu cele mai performante echipamente si pana la organizarea documentelor livrate in arhiva electronica si aplicatii software de management a arhivei electronice. Organizarea arhivei electronice se realizeaza in functie de criteriile de indexare si arhivare alese de dumneavoastra, fie reconstituind arhiva originala, fie restructurand arhiva dupa o noua ierarhie, adecvata accesarii si gestionarii eficiente a documentelor electronice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.