Ghidul Serviciilor
Docsys Arhivare Documente, Scanare Bucuresti
inapoi la firma 96 vizite
Poza Arhivare microfilmata
Foto

Prezervarea informatiei pe durate foarte mari de timp (pana la 500 de ani) si acces facil pentru consultare si distributie (fara suport software sau echipamente complicate)

Arhivarea microfilmata (sau arhivarea pe microfilm) este una dintre cele mai eficiente, sigure si durabile modalitati de arhivare de documente pentru o perioada indelungata de timp, de pana la 500 de ani. Arhivarea microfilmata este alternativa arhivarii digitale pentru prezervarea informatiei pentru o perioada foarte mare de timp si este folosita de institutii ca: galeriile de arta, muzeele,  arhivele de film sau chiar spitalele si institutiile financiare.

Avantaje

Prin arhivarea pe microfilm, Germania isi protejeaza mostenirea culturala de dezastre naturale sau razboaie. Arhiva se afla sub pamant si contine 1500 de containere din otel, cu microfilme ce stocheaza aproximativ 900 milioane de imagini din arhivele germane si muzee. Acestea se vor pastra in siguranta acolo, 500 de ani, cat este durata de viata a unui microfilm.

Este o initiativa extraordinara prin care se asigura transmiterea catre urmasi a istoriei si culturii unei tari - de urmat de catre orice natiune, inclusiv de Romania. 

Furnizor de servicii de arhivare pe microfilm de peste 12 ani, DocSys ofera servicii profesionale de arhivare microfilmata pe microfilm alb/negru si color. Serviciile noastre includ arhivarea microfilmata a documentelor de diferite formate (inclusiv desene industriale de mari dimensiuni) si gestionarea informatiile aditionale (metadate) sau indexurile asociate.

Specificatii pentru arhivare pe role de microfilm

Pentru procesul de arhivare a documentelor pe microfilm  se folosesc urmatoarele conversii:

Raportul lungime rola, cadre per mediu, dimensiune originala:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.