Ghidul Serviciilor
Reparatiiservicefrigidere.ro Reparatii Frigidere Bucuresti
inapoi la firma 112 vizite
Poza Despre noi
Foto

Frigiderul va da batai de cap?Noi avem solutia!Rapid comod si eficient.

Suntem o echipa de profesionisti si oferim solutii complete de reparatii frigidere, congelatoare, combine frigorifice, vitrine si lazi frigorifice, aparate de aer conditionat casnice, aparate de aer conditionat industriale sau orice alt aparat frigorific la domiciliul clientului.Oferim servicii de calitate si folosim piese de schimb originale pentru toate marcile de frigidere cu sistem de racire clasic sau no-frost.Personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru orice tip de reparatii frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice, vitrine frigorifice.    Ne deplasam la domiciliu dvs. in Bucuresti si in zonele limitrofe.

 Oferim Service si Reparatii in Bucuresti si zonele limitrofe pentru intreaga gama de frigidere:Aeg, Ariston, Arctic, Beko, Bluesky, Bosch, Candy, Electrolux, General Electric, Grundig, Hoover, Indesit, Johnson, Lg, Miele, Mitsubishi, Panasonic, Samsung, Sharp, Siemens, Teka, Taurus, Thomson, Whestinhouse, Whirpool, Zanussi.

Reparatii Aparate frigorifice

Service, reparatii si intretinere congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, aparate frigorifice.  Oferim garantie pentru lucrarile efectuate, intervenim in maxim 24 de ore de la primirea comenzii. 

 

 

Aparate de Aer Conditionat

 

Realizam reparatii aer conditionat, pentru a restabili proprietatile si caracteristicile aparatelor care au fost afectate de posibile defectiuni. 

Oferim service aer conditionat inBucuresti si zonele limitrofe.Contactati-ne   0720.185.014 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.