Ghidul Serviciilor
Reparatiiservicefrigidere.ro Reparatii Frigidere Bucuresti
inapoi la firma 112 vizite
Poza Service si Reparatii Frigidere
Foto

Oferim servicii de calitate si folosim piese de schimb originale pentru toate marcile de frigidere sau combine frigorifice cu sistem de racire clasic sau no-frost.Personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru orice tip de reparatii frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice, vitrine frigorifice.    Ne deplasam la domiciliu dvs. in Bucuresti si in zonele limitrofe.

Efectuam service si mentenanta pentru utilaje frigorifice de uz casnic si industrial pe baza de contract sau la solicitarea clientului in caz de urgente.  

Ne deplasam la fata locului in cel mai scurt timp posibil din momentul solicitarii clientului. Daca aveti nevoie de un specialist frigotehnist pentru reparatii frigidere, combine frigorifice, congelatoare sau reparatii aparate de aer conditionat, reparatii sau service lazi frigorifice nu ezitati sa ne contactati.

Recomandari pentru o functionare cat mai corecta a unui frigider

Frigotehnisti calificati va stau la dispozitie pentru orice tip de reparatii frigidere la domiciliul dvs in Bucuresti sector 1,2,3,4,5,6 precum si in zonele limitrofe. Se pot executa lucrari de schimbare a releelor termice de pornire, schimbare compresor, vaporizator, schimbare de termostate, incarcare freon (agent refrigerant), condensator .Asiguram garantie pentru piesele inlocuite, folosim doar piese originale.

Oferim Service si Reparatii in Bucuresti si zonele limitrofe pentru intreaga gama de frigidere:

Frigidere AegFrigidere AmanaFrigidere AristonFrigidere AspesFrigidere ArcticFrigidere BauknechtFrigidere BekoFrigidere BlueskyFrigidere BoschFrigidere BrimaxFrigidere BruFrigidere CandyFrigidere CorberoFrigidere CrollsFrigidere EdesaFrigidere Electrolux

Frigidere FagorFrigidere FirstlineFrigidere FrigidaireFrigidere GeneralFrigidere General ElectricFrigidere GoldstarFrigidere GrundigFrigidere HooverFrigidere IgnisFrigidere IndesitFrigidere JohnsonFrigidere LgFrigidere LiebherFrigidere LynxFrigidere MieleFrigidere MitsubishiFrigidere Otsein Frigidere Panasonic Frigidere RommerFrigidere Samsung Frigidere Sanyo Frigidere Sauber Frigidere Savoid Frigidere Sharp Frigidere Siemens Frigidere Superser Frigidere Taurus Frigidere Teka Frigidere Thomson Frigidere Whestinhouse Frigidere WhirpoolFrigidere Zanussi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.