Ghidul Serviciilor
Dac Company Aplicatii Informatice Contabilitate Bucuresti
inapoi la firma 63 vizite
Poza WinMENTOR
Foto

Ce servicii dedicate ofera D.A.C.?

Ce este Winmentor?

Winmentor este un program de gestiune si contabilitate „… pentru calculatoare care nu stiu contabilitate” (sursa: www.winmentor.ro). Asadar, Winmentor poate fi accesat si operat inclusiv de catre personalul care nu poseda o pregatire de specialitate.

Cum lucreaza, care ii sunt principiile de baza?

Toate operatiunile se contabilizeaza automat, in functie de configurarile contabile care stau la baza elementelor principale (articole, parteneri, personal, casa si banca).

O data setate, acestea vor functiona perfect fara a mai fi nevoie de interventia asupra lor, decat in cazul in care contabilul decide altfel.

Operarea efectiva presupune doar operatiuni logice si facile de introducere documente.

Unde si cum poate fi utilizat?

Winmentor poate fi accesat de pe orice calculator din retea, de la birou sau de acasa. Pentru realizarea acestor conexiuni, D.A.C. va acorda tot suportul tehnic si informativ de care aveti nevoie.

Cine il poate utiliza/unde este util?

De ce e util?

Pentru ca, prin operarea in modulele specifice Winmentor (Mentor, Mijloace fixe, Parc auto, Salarii, Comercial, Productie, Expert, Casa de marcat, Satelit, Bugete, DocImp Server, WmEdi, Service Auto, Restaurant), poti obtine o viziune completa si corecta asupra firmei.

Modulele pot fi achizitionate in calup sau pe rand, in functie de nevoile afacerii dumneavoastra.

Ce facilitati ofera Winmentor? Operare:

Raportare:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.