Ghidul Serviciilor
Seneca Development Consultanta Ploiesti
inapoi la firma 40 vizite
Poza Consultanta SSM
Foto

Angajatorul trebuie sa asigure planificarea, organizarea si mijloacele necesare activitatii de prevenire si protectie in unitate si/sau intreprinderea sa” (Art. 13 L319/2006)Abordarea corecta a sanatatii si securitatii in munca ofera oportunitati pentru imbunatatirea eficientei inteprinderii, precum si pentru protejarea lucratorilor.Misiunea noastra este aceea de a va asigura intelegerea si implementarea normelor de sanatate si securitate in munca in cadrul companiei dumneavoastra , creand locuri de munca sigure si sanatoase.Implicarea unei companii in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca ar trebui sa fie privita ca un aspect principal al functionarii acesteia.

 

Consultantii nostrii va ajuta sa rezolvati urmatoarele activitati de prevenire si protectie in conformitate cu prevederile art. 15, alin. (1), din HG 1425/2006 :

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.