Ghidul Serviciilor
Euroday Cargo - Transport Intern Si International De Marfa, Suceava
inapoi la firma 93 vizite
Poza Euroday Cargo - detalii firma
Foto

Euroday Cargo  are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii de transport intern si international de marfa, în regim de exclusivitate si grupaj, transporturi agabaritice si de marfuri periculoase (ADR), precum si transporturi navale (maritim, fluvial, trans-oceanic).

Avem tot ce ne trebuie pentru a-ti oferi servicii la nivelul asteptarilor tale, echipa noastra este formata din specialisti calificati bazându-ne pe o îndelungata experienta si cunostinte profesionale solide în toate ramurile transportului de marfa, suntem eficienti, pragmatici, clari si onesti.

Efectuam curse de transport catre orice locatie din Europa, cu autocamioane moderne si soferi experimentati.

Calitate si profesionalism în transportul rutier de marfa.

Reactionam în mod individual si flexibil la nevoile si interesele companiei tale si la schimbarile curente ale pietei. Putem sa-ti oferim servicii de calitate în domeniul transportului rutier de marfa, astfel:

o Transport intern si international marfuri generale (20 t, 3 t si 1.5 t util);o Transport rutier de marfa în regim complet – FTL (Full Truck Load);o Transport de marfa în regim de grupaj – LTL (Less than Truck Load);o Transporturi rutiere de marfuri perisabile cu camioane frigorifice cu temperatura controlata – ATP (refrigerare sau congelare);o Transport rutier agabaritic, greu si special cu trailere cu sau fara rampe;o Transport de marfuri periculoase. Transport marfuri ADR.

Toate transporturile realizate de EURODAY CARGO sunt asigurate, guvernate de conventia internationala CMR si monitorizate atent de catre personalul nostru pentru ca graficele de timp sa fie respectate si marfurile sa ajunga la destinatie în intervalul stabilit.

Ca sa te convingi poti sa studiezi serviciile de transport pe care ti le punem la dispozitie sau poti sa iei legatura cu noi pentru a ne spune nevoile de transport ale companiei tale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.