Ghidul Serviciilor
Priboi Si Asociatii Recuperari Creante Bucuresti
inapoi la firma 81 vizite
Poza Despre Noi
Foto

riboi si Asociatii este o societate de recuperari creante care activeaza inca din 2010 in toate domeniile economice din Romania. Seriozitatea si perseverenta de a nu percepe niciodata taxe de preluare dosar ne plaseaza astazi in randul companiilor de recuperare creante business, adresandu-ne preponderent persoanelor juridice mijlocii si mari.

De la clienti transportatori pana la producatori de bunuri de larg consum, alimente sau prestatori de servicii, toti pot confirma un singur lucru: nu au platit niciodata nimic in avans catre Priboi si Asociatii, ci doar la sfarsit, onorariu de succes!

Prin intermediul echipei de avocati specializati in recuperarea creantelor, Priboi si Asociatii are capacitatea de a prelua cazuri de recuperari creante in toata Romania – Bucuresti, Oradea, Cluj Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Alba Iulia, Arad, Deva, Satu Mare, Bacau, Baia Mare, Galati, Suceava, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Buzau, Braila, Bistrita, Harghita, Covasna, etc. dar si toata Uniunea Europeana.

Va asteptam chiar astazi alaturi de toti clientii nostri, fie pentru consultanta, fie pentru recuperarea debitelor dumneavoastra!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.