Ghidul Serviciilor
Priboi Si Asociatii Recuperari Creante Bucuresti
inapoi la firma 81 vizite
Poza Recuperari creante fara taxe de preluare
Foto

Da, chiar asa! Priboi si Asociatii este o firma de recuperari creante ce ofera inca din anul 2010 persoanelor juridice din Romania si Uniunea Europeana servicii de recuperare debite, creante, datorii fara taxe de preluare, doar pe baza de onorariu de succes, adica plata la rezultat! Concret, daca nu va recuperam, nu ne platiti nimic!

Succesul nostru este confirmat de sutele de clienti multumiti ce revin periodic cu dosare noi si de gradul ridicat de recuperare a debitelor, fara nici un fel de risc din partea clientului – doar onorariu de succes. Iar toate acestea sunt rodul muncii, corectitudinii si daruirii noastre care astazi ne plaseaza in topul firmelor de recuperari creante din Romania.

Ne adresam preponderent segmentului business, clientii nostri fiind doar persoane juridice, intreprinderi mijlocii si mari din Romania, Italia, Polonia, Germania, Belgia, Spania, Turcia, Grecia sau Bulgaria, din domeniul productiei, serviciilor, agriculturii, retail, auto sau cel mai des transport rutier de marfa, astfel ca Priboi si Asociatii este singura firma de recuperari creante transport din Romania. Asadar, prioritatea noastra sunt toate companiile dar transportatorii sunt pasiunea noastra!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.