Ghidul Serviciilor
Soft Collection Management Recuperare Creante Bucuresti
inapoi la firma 83 vizite
Poza Recuperare creante, colectare debite
Foto

Cu o bogata experienta pe segmentul recuperare creante, specialistii SOFT COLLECTION MANAGEMENT utilizeaza cele mai complexe, eficiente si moderne proceduri pentru recuperarea creantelor civile, comerciale, provenite din asigurari, drepturi salariale, etc. Procedurile de recuperare pot desfasurate pentru debitorii de pe intregul teritoriu al Romaniei, precum si pentru partenerii externi care nu-si indeplinesc obligatiile financiare la termen.

 

Ce este o creanta? 

O societate comerciala care vinde un produs sau un serviciu si emite factura catre o persoana fizica/juridica poate spune ca exista o creanta asupra debitorului care incepe de la data scadenta a facturii pana la data efectuarii platii. In momentul in care debitorul achita suma datorata, putem vorbi despre “stingerea creantei“

Creante Neincasate? Colectam si Recuperam creante rapid!

Procesul de recuperare creante poate fi neplacut si de lunga durata. Expertii nostri vin in intampinarea acestei probleme prin tehnici eficiente de recuperari creante care ne permit sa va facem urmatoarea promisune: Daca nu va recuperam creantele, nu trebuie sa platiti nici un comision!

Ce tipuri de creante preluam spre recuperare?

Societatea Soft Collection Management este formata din specialisti cu experienta in procesul de recuperare creante civile, comerciale, creante rezultate din asigurari, din contracte de credit/imprumut, creante din domeniul comunicatiilor, etc. De asemenea, desfasuram cu succes demersurile necesare in vederea recuperarii creantelor datorate de institutiile statului, indiferent de natura acestora. Procedura de recuperare aplicata in fiecare din aceste tipuri de creante este adaptata conform cadrului legal in vigoare.

Avand in vedere ca lucram pe principiul “No win, No fee”, este in interesul nostru sa recuperam si colectam creante comerciale sau civile, in numele clientului nostru, cat mai repede posibil.

 

Intelegem complicatiile pe care le aduce un debitor care nu isi achita datoriile si ne vom ocupa de remedierea acestei nedreptati cu toata seriozitatea. Analizam in detaliu fiecare caz prezentat pentru a decide ce curs de actiune se impune a fi adoptat. Scopul nostru este o recuperare rapida a creantelor clientului. 

Tipul de actiune de colectare a datoriilor va depinde de anumite criterii, cum ar fi valoarea debitului, profilul debitorului, fezabilitatea de a recupera costurile noastre.

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a invatat metodele ideale de a ne atinge scopul: recuperarea creantelor clientilor intr-o maniera personalizata in functie de caracteristicile fiecarui caz.  Ne consultam de fiecare data cu clientul inainte sa alegem procedura juridica, astfel incat dosarul Dumneavoastra sa aiba cele mai mari sanse de succes.

Actiunile noastre includ (fara a se limita) urmatoarele:

De ce informatii avem nevoie de la dumneavoastra pentru o analiza initiala?

Procedura de recuperare a debitelor va depinde de investigatiile noastre initiale si de documentele care atesta debitul neachitat. 

Va vom informa cu privire la progresele inregistrate si vom fi disponibili in cazul in care doriti sa discutam pe parcursul procesului de colectare a datoriilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.