Ghidul Serviciilor
Bga Recuperari Recuperari Creante Bucuresti
inapoi la firma 72 vizite
Poza Colectare si recuperare creante
Foto

Maximizeaza-ti eforturile de colectare si recuperarea a creantelor cu ajutorul echipei noastre de specialisti! ZERO cheltuieli in avans si ZERO riscuri Iti oferim consultanta gratuita pe tot parcursul colaborarii noastre.

 

Fiecare zi de depasire a unei facturi scadente genereaza costuri directe si indirecte. Chiar si intarzierile mici de plata, de cateva zile, pot duce la pierderi financiare semnificative. Iti permiti astfel de pierderi sau riscul de a se transforma in facturi prescrise?

 

Contacteaza-ne Calculator Tarifar Trebuie sa actionezi cat mai repede, dar …

 

Cu siguranta, ti-ai pus si tu o parte din aceste intrebari. Raspunsul corect este, insa, diferit de la un domeniu de activitate la altul si de la un tip de client la altul.

 

BGA Recuperari iti ofera servicii profesionale de colectare si recuperare a creantelor, de la preluarea situatiei clientului pana la inchiderea cazurilor in instanta si punerea in executare a sentintelor judecatoresti.

Ce trebuie sa faci tu?

  • Sa ne trimiti pe e-mail sau fax documentele care stau la baza relatiei contractuale cu debitorul tau.
  • Sa semnezi un contract de mandat
  • Sa platesti un onorariu de succes doar la momentul incasarii banilor tai
  • Ce vom face noi?

  • Vom analiza documentele care stau la baza relatiei comerciale pe care ai avut-o cu debitorul pentru a stabili daca detii o creanta certa, lichida si exigibila.
  • Verificam situatia juridica si financiara a societatii debitoare pentru a vedea care este ce mai buna strategie de recuperare.
  • Iti comunicam care este cea mai rapida si eficienta procedura de recuperare a banilor tai. Procedura de recuperare este 100% personalizata pe cazul tau.
  • Contacteaza-ne

    Iti recuperam creantele cu ZERO riscuri zi ZERO cheltuieli in avans:

    Iti putem recupera rapid facturile cu termen de scadenta depasit, fara a-ti bloca personal ce poate sa se concentreze pe obiectivul principal al activitatii tale, cu zero riscuri si zero cheltuieli in avans.

    Servicii complete de colectare si recuperare a creantelor, un singur furnizor

    BGA Recuperari este o companie full service pentru colectarea si recuperarea de creante. Preluam intreg procesul de contactare a debitorilor, evidenta fiecarui caz in parte, reprezentarea in instanta a cazurilor nesolutionate pe cale amiabila, recuperarea creantelor prin sentinte judecatoresti cu ajutorul executorilor judecatoresti.

     

    Echipa de profesionisti BGA RECUPERARI este alcatuita din experti contabili, specialisti in comunicare, juristi si persoane cu experienta in credit collection. Echipa este completata de propriul cabinet de avocatura cu specialisti in drept si avocati cu experienta in drept comercial care preiau cazurile ce ajung in instanta.

    Putem prelua recuperarea oricarui tip de creanta cu o scadenta care nu a depasit termenul de prescriptie.

     

    Atentie! Termenul general de prescriptie este de 3 ani, cu anumite exceptii:

    Un an de zile pentru anumiti profesionisti (contabili, arhitect, notari publici, executori judecatoresti)

    Un an de zile pentru facturile de transport

    Doi ani de zile pentru serviciile prestate in baza contractelorde intermediere, asigurare si reasigurare.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.