Ghidul Serviciilor
Bga Recuperari Recuperari Creante Bucuresti
inapoi la firma 72 vizite
Poza Executare silita
Foto

Intra cat mai repede in posesia creantelor tale cu ajutorul serviciilor noastre de asistenta pentru executare silita!

Titlurile executorii pot avea mai multe forme dintre care cele mai cunoscute sunt hotararea judecatoreasca definitiva si instrumentele de plata precum Fila CEC siBiletul la Ordin.

Daca detii un astfel de titlu executoriu, BGA RECUPERARI va asigura si punerea in executare a acestor titluri. Executarea silita implica urmarirea bunurilor mobile, imobile, dar si poprirea conturilor bancare ale debitorului tau pana la recuperarea creantei.

Contacteaza-ne Executarea silita se poate realiza doar prin intermediul unui executor judecatoresc. Procedura executarii silite implica o serie de documente si pasi ce trebuie urmati.

 

Echipa noastra te va asista in parcurgerea intregii proceduri sau, pe baza de contract de reprezentare sau mandat de reprezentare,se poate ocupa de intreaga procedura pentru ca tu sa economisiti timp si resurse. Ajutorul nostru este cu atat mai important cu cat executorul judecatoresc se afla in alta localitate. BGA Recuperari iti poate oferi aceste servicii de reprezentare pentru executari silite pentru orice instanta judecatoreasca din Romania.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.