Ghidul Serviciilor
Bga Recuperari Recuperari Creante Bucuresti
inapoi la firma 72 vizite
Poza Redactare, modificare contracte
Foto

„Forta majora exonereaza partile de … stipulatiile stabilite prealabil de una din parti … nu prevede exonerarea completa …”

Oricine a citit cuvant cu cuvant un contract comercial, si nu este jurist de profesie, a intalnit cu siguranta termeni sau formulari greu de inteles. Cat de necesar este un astfel de limbaj intr-un contract comercial? De ce se folosesc astfel de termeni si formulari?

Exista un limbaj aparte folosit in contractele comerciale care deriva dintr-o legislatie destul de complexa. Doar anumiti termeni pot defini neechivoc anumite clauze care sa isi gaseasca o interpretare favorabila in fata legiuitorului.

Contacteaza-ne

Daca nu stapanesti un astfel de limbaj si vrei sa eviti construirea unui contract comercial prin copy-paste fara a intelege complet ce inseamna fiecare clauza, iti recomandam sa apelezi la serviciile noastre de redactare si modificare contracte comerciale.

BGA Recuperari ofera serviciul de redactare si modificare contracte comerciale pentru orice tip de activitate si orice tip de servicii prestate pentru companii din tara sau din strainatate.

 

Ce presupune acest serviciu oferit de compania noastra:

 

Echipa noastra de specialisti te poate ajuta:

 

Cui se adreseaza serviciul nostru de redactare si modificare contracte:

 

Nu de putine ori, un contract bine documentat si atent construit a deschis noi orizonturi si a pus niste intrebari esentiale clientilor nostri, scotand in lumina anumite riscuri neluate in calcul. Din punctul nostru de vedere, un contract comercial este mai intai un exercitiu logic al intelegerii mecanismului comercial din toate punctele de vedere si abia apoi un exercitiu de formulare corecta si coerenta a clauzelor contractuale.

Este adevarat, de multe ori contractul este o formallitate, atunci cand relatia comerciala se bazeaza pe onestitate, incredere si respect, insa chiar si intre doi parteneri de afaceri care au un istoric excelent, contractul comercial trebuie sa fie bine pus la punct. Este un fel de asigurare la care probabil nu iti doresti sa apelezi, deoarece inseamna ca ai ajuns intr-un punct critic, insa cand un astfel de moment apare, contractul trebuie sa reflecte buna credinta cu care s-a pornit la drum in relatia comerciala respectiva.

BGA Recuperari ofera servici de redactare si modificare contracte comerciale in limba romana, engleza sau alte limbi de circulatie internationala cu ajutorul unor traducatori de specialitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.