Ghidul Serviciilor
Optimus Transport - Transport International De Marfuri Si Mutari, Cluj Napoca
inapoi la firma 156 vizite
Poza Optimus Transport - detalii firma
Foto

Optimus Transport este o companie romaneasca care furnizeaza servicii logistice la nivel mondial, asigurand un flux continuu intre cerere si oferta pentru toate tipurile de industrii.

Ne adaptam la cele mai exigente cereri, oferim solutii personalizate de transport si logistica prin aducerea in ecuatie a tuturor posibilitatilor de transport atat pe cale rutiera, cat si aeriana sau maritima astfel incat satisfactia clientului sa fie garantata.

Studiem cu atentie pietele pe care ne exercitam serviciile, incercand sa ne aprofundam cunostintele  pentru gasirea solutiilor ideale.Traim timpuri in care totul este in schimbare si dorim sa fim pregatiti: investim in oameni si in tehnologie pentru a putea fi rapizi, dar flexibili si pentru a fi economi, dar siguri.

Deviza noastra OPTIMUM CHOICE.BETTER WAY spune adevarul despre noi: suntem in continua miscare, alegem intotdeauna variantele optime si gasim solutiile cele mai adecvate, astfel incat satisfactia dumneavoastra sa fie garantata.

MISIUNEA SI VIZIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra inseamna dezvoltare.Misiunea noastra inseamna solutii.Misiunea noastra inseamna siguranta.

Investim in personalul companiei si investim in parteneriatele noastre, dorim sa atingem puncte de dezvoltare comune, credem in succesul relatiei WIN-WIN, credem in cresterea alaturi de parteneri care sustin aceleasi valori :

PROMISIUNEA NOASTRA

Credem in comunicare si in tratarea  pro-activa a oricarei cereri, dorim sa depasim standarde si bariere pentru orice colt al lumii, dorim sa aducem rezolvare oricarei situatii in care suntem implicati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.