Ghidul Serviciilor
Optimus Transport - Transport International De Marfuri Si Mutari, Cluj Napoca
inapoi la firma 156 vizite
Poza Servicii depozitare
Foto

Deoarece suntem un furnizor de servicii complete de transport si logistica va punem la dispozitie serviciul Optimus Warehousing in scopul optimizarii serviciilor de transport, dar si a maririi flexibilitatii de care aveti nevoie.

Detinem spatii special amenajate pentru depozitarea diverselor tipuri de marfuri.De la marfuri generale la marfuri periculoase , receptionam si gestionam marfuri atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice conform normelor si legilor in vigoare.

Spatiile noastre sunt prevazute cu camere pentru supraveghere video, alarma si sunt conectate la o retea de Securitate externalizata.

Detinem un soft  special conceput pentru gesionarea marfurilor, avand acces continuu la toate marfurile, de la intrarea lor in depozit si pana la iesirea acestora din depozit.

Pentru depozitare va putem oferi spatii deschise, unde marfurile dumneavoastra sunt asezate pe paleti sau rafturi metalice alaturi de marfurile altor clienti sau puteti opta pentru boxe de depozitare in care sunt depozitate doar marfurile dumneavoastra.

Servicii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.