Ghidul Serviciilor
City Pub & Restaurant - Ploiesti
inapoi la firma 73 vizite
Poza Restaurant City
Foto
Foto

Fie ca a sosit momentul sa va uniti destinul cu jumatatea dumneavoastra, fie ca doriti sa va bucurati alaturi de rude si prieteni la sosirea unui nou membru in familie, sau pur si simplu, vreti sa petreceti o seara de neuitat alaturi de colegi, sau un bal ca in povesti, acest eveniment special trebuie sa aiba loc intr-un cadru memorabil.

Restaurant CITY  va invita sa petreceti cele mai importante evenimente din viata Dvs. oferindu-va servicii de cea mai inalta calitate. Restaurantul nostru este locatia ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment: nunta, cununie, botez, banchet, cocktail, simpozion, diverse petreceri private. Scopul nostru este de a crea evenimente memorabile, dimensionate pentru bugetul fiecarui client. CITY Restaurant va propune o gama variata de meniuri, iar impreuna putem combina preparatele, alcatuind Meniul ideal pentru evenimentul si bugetul dumneavoastra. Va putem pune la dispozitie o gama larga de servicii suplimentare, precum aranjamente florale, huse decorative pentru scaune si mese, orchestra live, DJ, cameraman, echipament de sonorizare profesional si multe altele. In cadrul restaurantului sunt disponibile 3 saloane cu o capacitate de 250 locuri, 50 locuri, respectiv 40 locuri.

De asemenea restaurantul beneficiaza de un salon de fumatori si unul de nefumatori.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.