Ghidul Serviciilor
Arcadia Apartments Domenii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 231 vizite
Poza Dezvoltator - Conadi
Foto

Conadi 

a fost înfiintata în Bucuresti, în 1997, ca o companie privata româneasca concentrata pe oferirea de servicii de brokeraj si consultanta în sectorul imobiliar.

În timp, compania s-a extins si si-a diversificat portofoliul de servicii furnizate, dezvoltând servicii de Management de Proiect, Evaluari Active, Administrare de Proprietati, Dezvoltare si Planificare, Investitii & Finantare si, nu în ultimul rând, Marketing si Comunicare, devenind astfel una dintre putinele companii care ofera servicii imobiliare integrate.

Aceste servicii sunt furnizate prin intermediul unei echipe de peste 30 de colegi profesionisti care stiu sa îmbine spiritul antreprenorial cu o întelegere perfecta a dinamicii pietei imobiliare.

Valorile grupului

Punctele forte ale grupului

Oferim solutii care largesc perspectivele prin servicii imobiliare integrate: brokeraj si consultanta imobiliara, management de proiect, administrare de proprietate, evaluare active, dezvoltare si planificare, reprezentare proprietar, investitii si surse de finantare, marketing si comunicare.

Serviciile noastreBrokeraj si Consultanta Imobiliara

Oferim servicii de intermediere a tranzactiilor imobiliare, de consultanta juridica si de marketing pe tot parcursul procesului...

Citeste mai departeDezvoltare si Planificare

De la identificarea amplasamentului si pâna la livrarea produsului final, oferim o gama completa de servicii imobiliare integrate.

Citeste mai departeEvaluare Active

În contextul economico-financiar general actual, evaluarea activelor detinute capata o importanta deosebita.

Citeste mai departeAdministrare de Proprietate

Detinatorii de active imobiliare confera o importanta deosebita serviciilor de administrare de proprietate.

Citeste mai departeReprezentare Beneficiar

Reprezentantul beneficiarului este persoana care gestioneaza un proiect din faza de concept si pâna la finalizarea acestuia.

Citeste mai departeManagement de Proiect

CONADI gestioneaza întregul proces de constructie, din faza de pre-design si pana la cea de finalizare a proiectului.

Citeste mai departeConsultanta Financiara si Investitii

Într-o piata turbulenta, o decizie inteligenta de a investi se bazeaza foarte mult pe acuratetea informatiei despre pietele de interes.

Citeste mai departeMarketing

Divizia noastra de marketing va ajuta sa creati o identitate vizuala proiectului dvs., sa obtineti un randament al investitiilor preconizat în unitatea de timp stabilita.

Citeste mai departe

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.