Ghidul Serviciilor
Arcadia Apartments Domenii - Ansamblu Rezidential, Bucuresti
inapoi la firma 231 vizite
Poza Localizare
Foto

Arcadia Apartments Domenii este înconjurat de foarte multe spatii verzi, case si vile construite în perioada interbelica, ce contureaza o atmosfera boema. Aici este întotdeauna o placere sa te plimbi pur si simplu pe strazile linistite ale zonei Domenii, admirând casele si vilele cu arhitectura deosebita. De altfel, toate facilitatile, de la metrou la restaurante si cafenele, sunt la distanta de 5-15 minute de mers pe jos. Tot la o distanta de 5-15 minute de mers pe jos se afla si câteva gradinite, scoli si spatii unde au loc ateliere pentru copii.

Toate punctele de interes sunt chiar lânga tine, astfel încât sa poti avea mai mult timp pentru activitatile care-ti fac placere si mai mult timp pentru familia ta!

Locuind la Arcadia Apartments Domenii, te poti bucura zilnic de frumusetea zonei si ai garantia faptului ca aceasta va ramâne neschimbata. Fiind o zona încarcata de istorie, construita în perioada interbelica pentru elitele bucurestene, Domenii are un grad de protectie maxim, Primaria Capitalei cheltuind sume mari pentru protejarea acesteia. Tocmai de aceea este si una dintre cele mai bine conservate zone ale Bucurestiului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.