Ghidul Serviciilor
Magnolia Village - Ansamblu Rezidential, Paulesti / Prahova
inapoi la firma 172 vizite
Poza Finisaje interioare
Foto

Pardoseli - gresie(bai, partial in zonele de lucru bucatarii, hol si casa scarii)In restul incaperilor se propun pardoseli, inclusiv in holurile apartamentelor, parchet laminat 10 mm (trafic intens).PlacariÎn bai si in grupuri sanitare se va folosi placaj ceramic de calitate, conform Anexa.Tâmplarie interioara

Usi de intrare în apartament: structura metalica, prag de metal cu izolatie de cauciuc, izolatie termica si fonica (vata minerala), vizor. Usa de interior model PORTA DOORS (sau similar), foaia de usa celulara, cu structura perimetrala de lemn, melaminata, toc drept MDF, melaminat, finisaje de culoare alb.

Obiecte sanitareBaile vor fi complet utilate cu obiecte sanitare - CONFORM ANEXA INSTALATII SANITARE - Alimentarea cu apa potabila se va face din sistemul tehnico-edilitar stradal, prin bransamentul propus. Evacuarea apelor uzate menajere se realizeaza prin racord la reteaua de canalizare proprie, existenta.Aparataj terminalPrize si întrerupatoare producator GEWISS. Aparataj cu un design modern si calitate , de nuanta alba.  

Complexul rezidential "MAGNOLIA VILLAGE", este conceput ca o oaza de liniste si verdeata, într-un cadru închis, oferind siguranta si confortul unui complex rezidential.

Ti-ai imaginat vreodata ca poti locui într-un cartier, în mijlocul naturii?Ei bine, acum îti oferim prilejul de a deveni proprietarul unei locuinte amplasate într-un cadru natural deosebit, acum ai ocazia sa te bucuri de timpul tau.

Învata sa traiesti din plin!

Foloseste-ti timpul pentru tine, pentru familie, pentru ceea ce conteaza cu adevarat! Noua ta locuinta este mai mult decat o investitie, este un nou mod de viata. Facând alegerea potrivita, o locuinta îti poate aduce linistea, fericirea si siguranta pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna astfel încât rezultatul final sa satisfaca exigentele celor mai pretentiosi cumparatori.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.