Ghidul Serviciilor
Tassid Holding, Servicii Profesionale Curatenie Sibiu
inapoi la firma 93 vizite
Poza Servicii de Curatenie Profesionala
Pret: 1,5 EUR
Foto

Curăţenie de întreţinere în Sibiu şi împrejurimi în sedii firme, clădiri de birouri, sedii bănci, mall-uri, showroom-uri, şcoli şi grădiniţe private, instituţii de stat, baruri, cluburi, restaurante. Tassid preia comenzi pentru curăţenia periodică de întreţinere pe raza oraşului Sibiu şi în toată România. Curăţenia de întreţinere se caracterizează prin flexibilitatea programului de lucru, putând fi efectuată înainte sau după terminarea programului de lucru al clienţilor.Tassid oferă servicii de curăţenie profesională:? aspirarea si spălarea pavimentului? aspirarea mochetei? cură?area scumierelor, înlocuirea sacilor ?i înlocuirea gunoiului? ?tergerea biroului ?i aparaturii de birou? cura?area si dezinfectarea grupurilor sanitare.

 

http://tassid.ro/curatenie-de-intretinere/

 

Acest serviciu este doar pentru persoane juridicePreţul este orientativ şi se va stabili doar după o constatare prealabilă.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.