Ghidul Serviciilor
Tassid Holding, Servicii Profesionale Curatenie Sibiu
inapoi la firma 93 vizite
Poza Servicii de Curatenie Profesionala
Pret: 1,5 EUR
Foto

Curăţenie generală în Sibiu şi la nivel naţional în hoteluri, spaţii comerciale, sedii bănci, showroom-uri, mall-uri, cluburi, restaurante, hale industriale, instituţii, grădiniţe şi şcoliprivate. Tassid acoperă comenzi de curăţenie generală pe raza oraşului Sibiu şi în împrejurimi. Curăţenia generală include:? spălarea geamurilor? dezinfectarea obiectelor sanitare? curăţarea exterioară a aparatelor electrocasnice (aragazul, frigiderul, cuptorul cu microunde)? schimbarea sacilor menajeri? curăţarea în profunzime de praf, aspirarea şi spălarea mochetelor? ştergerea prafului de pe mobilă şi de pe obiectele de lemn şi porţelan (tablouri, pervazuri, bibelouri)? spălarea pardoselii? îndepărtarea pânzelor de păianjeni? curăţarea instalaţiei de iluminat? aspirarea draperiilor sau a jaluzelelor? curăţarea echipamentelor de birou (telefoane, fax, PC, copiator etc) şi a cablurilor, cu soluţii speciale.

 

http://tassid.ro/curatenie-generala/

 

Acest serviciu este doar pentru persoane juridicePreţul este orientativ şi se va stabili doar după o constatare prealabilă

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.