Ghidul Serviciilor
Amel International Group - Ferestre Si Usi Din Lemn Cu Geam Termopan, Ceptura De Jos / Prahova
inapoi la firma 182 vizite
Poza Obloane Amel
Foto

Panourile din poliuretan sunt un produs versatil ce ofera multiple optiuni de utilizare, folosindu-se la fabricarea obloanelor cu sau fara traverse, pentru ferestre, porti, usi de intrare, izolatii. Un mare avantaj al panourilor produse de catre AMEL, il constituie fabricarea in intregime din poliuretan,  in conformitate cu reglementarile UE, care solicita separarea diferitelor materii prime.

Cadrele obloanelor pot fi realizate atat din poliuretan cat si din aluminiu, iar la cererea clientului, acestea pot fi executate la dimensiuni forme si nuante variate.

Obloanele realizate cu panou din poliuretan sunt o alternativa excelenta la materialele deja existente pe piata, avand totodata caracteristici tehnice mult mai bune (durata de viata, aspect estetic, robustete, culoare, izolatie, ecologie).

*Obloanele cu panou din poliuretan sunt disponibile toate nuantele RAL.

 

Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica, ce confera dinamism si prestigiu fatadei locuintei. Indiferent de tipul constructiv ales (lamele fixe, lamele orientabile, lambriu sau panel), obloanele Amel au maxima rezistenta si stabilitate multumita profilelor, feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate.

Concepute in principal ca elemente de umbrire, au astazi un rol estetic esential pentru cei care doresc sa construiasca sau sa renoveze o locuinta. Pe langa designul deosebit pe care il da fatadei, obloanele Amel au si un important rol functional; controlul luminii in incapere, rezistenta la impact, izolatie fonica si termica suplimentara, protectie impotriva intemperiilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.