Canalizarea se poate infunda din mai multe motive, cele mai comune ar fi depunerea de grasime si vechimea sistemului de canalizare. Un sistem vechi de scurgere va necesita periodic desfundarea canalizarii, iar pentru evitarea acestor probleme solutia cea mai buna este desfundarea canalizarii cu furtun de presiune. Aceasta metoda nu doar sparge sedimentele depuse pe sistemul de canalizare, asa cum se intampla atunci cand se desfunda cu un sarpe normal sau electric, in acelasi timp spala si tubulatura de canal.
Aceasta metoda are un randament de 100% si garantia ca sistemul de canalizre nu se va mai infunda atat de des.
Totodata, efectuam si servicii de emulsionare si solubilizare a grasimilor, neutralizarea completa a acestora efectuandu-se la o societate specializata si autorizata de Agentia de Mediu din cadrul Guvernului Romaniei, conform normelor de gestionare a deseurilor. Pentru prestarea acestor servicii, societatea noastra detine permise de descarcare a apelor uzate si autorizatii de mediu emise de Agentia pentru protectia Mediului.
Desfundarea canalizarii se face de catre personal calificat cu ajutorul autospecialelor dotate cu furtune de inalta presiune (210 l/min), avand o presiune maxima de 250 bar si folosind tambur cu furtun de 1/2 avand o lungime de 60 m, sau tambur cu furtun de 1 de 100 m lungime.
Dispunem de autospeciale vidanje dotate cu pompe de inalta presiune pentru desfundarea canalizarii.
Desfundare canalizare mecanizata
Desfundarea mecanizata a canalizarii se efectueaza cu autospeciale ce sunt dotate cu:
- pompa de inalta presiune ( 210 l /min ), cu presiunea maxima de 250 bar;
- tambur cu furtun 1/2 de 60 m
- tambur cu furtun 1 de 100 m