Ghidul Serviciilor
Flora Service Servicii Gradinarit Neamt
inapoi la firma 127 vizite
Poza Gazonare prin insamantare
Foto

Spre deosebire de amenajarea peluzelor cu ajutorul rulourilor de gazon care va ofera o peluza verde intr-o singura zi, gazonul prin insamantare se poate efectua numai in lunile de primavara, din martie pana in luna iunie inclusiv, si apoi in lunile de toamna , septembrie si octombrie. Lucrarile sunt mai complexe si necesita un timp mai lung de obtinere a unei peluze frumoase, dar cu rabdare si atentie in circa 2- 4 saptamani de la inceperea lucrarilor va puteti bucura de verdele unui gazon proaspat si inmiresmat.

Pretul pentru infiintarea unui gazon prin semanare depinde de complexitatea terenului si de numarul lucrarilor de pregatire teren, completari goluri, transportul pamantului de imprumut daca este cazul, tavalugiri, frezari si alte lucrari specifice. Pretul de baza pleaca de la 7 ron /m.p.

Oferim reduceri de 5 % pentru pensionari si 5 % pentru institutii publice, scoli, muzee, etc. Garantie gazon obtinut insamantare – 1 an de zile cu posibilitate de prelungire la 2 ani de zile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.