Ghidul Serviciilor
Termopol - Izolatii Termice, Hidro Si Fonice Cu Spuma Poliuretanica, Buzau
inapoi la firma 158 vizite
Poza Izolatie termica Hala
Foto

Izolatia termica a unei hale industriale, a unei hale agricole sau a unui spatiu de depozitare la interior se realizeaza cel mai bine cu spuma poliuretanica. Motivul principal este dat de caracterul continuu al izolatiei termice cu spuma poliuretanica. O izolatie modulara, gen bucata langa bucata sau panou langa panou, este similara realizarii unui baraj impotriva apei cu carti de joc, apa fiind comparabila cu caldura sau frigul din exterior.

Nu se poate realiza o izolatie termica constanta cu solutiile clasice pentru peretii si acoperisul unei hale. Spuma poliuretanica rigida acopera uniform toate suprafetele, imbraca grinzile de sustinere, se poate aplica pe o distanta mica pe pilonii de sustinere de jur imprejur, intra intre spatiile dintre ferme si tabla, etc.. Aplicarea in forma lichida prezinta un avantaj si prin faptul ca adeziunea sa face direct cu suportul, fara a mai fi necesara aplicarea de adezivi sau primeri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.