Ghidul Serviciilor
Future Electric Energy Project, Proiectare Instalatii Electrice - Prahova Si Brasov
inapoi la firma 116 vizite
Poza Instalatii curenti slabi
Foto

Instalatiile de curenti slabi sunt instalatii electrice parcurse de curenti foarte mici (mult mai mici decat cei de la prize, iluminat, etc.) si deservesc in general instalatii de comunicatie internet / telefonie, supraveghere video, televiziune, televiziune cu circuit inchis (camere supraveghere), control acces in incinte, detectie semnalizare efractie si detectie semnalizare incendiu.

Future Electric Energy Project SRL este autorizata si atestata pentru proiectarea si executia sistemelor de instalatii electrice de curenti slabi, pentru cladiri rezidentiale, hale industriale si imobile de orice tip (hoteluri, spitale, centre de agrement, etc.). Indiferent de amplitudinea si complexitatea proiectului, avem experienta necesara cat si o echipa cu experienta pentru implementarea conform normativelor si a legilor in vigoare a tuturor proiectelor de curenti slabi.

 

Principalele instalatii de curenti slabi sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.