Ghidul Serviciilor
Future Electric Energy Project, Proiectare Instalatii Electrice - Prahova Si Brasov
inapoi la firma 116 vizite
Poza Proiectare instalatii electrice
Foto

Baterii de condensatoare pentru compensarea energiei reactive inductive si capacitive generate de retelele electrice si consumatori

Poluarea retelelor de distributie are loc atunci cand consumatorii/utilizatorii conecteaza la retea multiple echipamente care pentru a realiza procesul tehnologic consuma energie reactiva si genereaza armonici. Ca efect la o anumita putere activa consumata, puterea reactiva antreneaza o crestere a valorii efective a curentilor absorbiti de catre sarcina , deci o crestere a pierderilor in liniile de distributie energetica.

In termeni tehnici asta se traduce in realizarea unui factor de putere slab, scaderea puterii oferite de transformator, arderea mai rapida a echipamentelor (becuri, aparate, scule, etc.) cat si COSTURI suplimentare pe factura de energie electrica. In afara de consumatorii casnici, toti consumatorii platesc energia reactiva consumata.

Amortizarea investitiei in baterii de condensatoare pentru compensarea energiei reactive inductive sau capacitive se realizeaza intre 3 si 5 luni de zile.

 

Energia reactiva capacitiva este generata de catre cablurile electrice de medie si inalta tensiune si de obicei sunt compensate in interiorul statiilor electrice. Anumiti consumatori pot genera energie reactiva capacitiva prin procesul lor tehnologic (ex. invertoare care au filtru EMC).

Firma noastra va pune la dispozitie solutii complete de compensare a energiei reactive inductive / capacitive, reducerea facturilor electrice, eficienta energetica si prelungirea vietii echipamentelor.

In baza unei analize tehnice preliminare, reteaua de distributie interna a consumatorului (hala industriala, birouri, etc.) bateriile de condensatoare sunt personalizate si includ controlere, protectii electrice, filtre active si pasive, contactoare, tori de curent etc.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.