Proiectare instalatii electrice joasa tensiune pentru case, cladiri birouri, hale industriale, imobile si bransamente electrice
Instalaţiile electrice de joasa tensiune sunt acele instalatii care functioneaza la tensiuni mai mici de 1kV, respectiv la tensiuni de 0,4KV si 0,23KV, asa numitele tensiuni de linie si respectiv tensiuni de faza.
Compania noastra este autorizata de catre ANRE pentru Proiectare de instalatii electrice interioare sau de bransament, de joasa tensiune (400/230Volti) si medie tensiune (20 000V) pentru Case, Cladiri birouri, Hale industriale si alte imobile.
Referirea la instalatii de joasa tensiune se face atat pentru consumatori casnici (instalatii electrice interioare aferente imobilelor de locuit), consumatori industriali (hale industriale, hale de productie) cat si instalatii de racordare la reteaua electrica (bransamente monofazate de la reteaua electrica Enel, Electrica, E-on etc.)
Reţelele electrice de joasă tensiune (racordurile / bransamentele electrice), realizate fie în construcţie aeriana fie subterana, sunt utilizate in general pentru distributia energiei electrice pe zone scurte (lungimi de maxim 2-3 km), din aceste retele fiind alimentati in mod direct cea mai mare parte a consumatorilor de energie electrica situati in zona respectiva.
In momentul de fata, compania noastra proiecteaza instalatii electrice pentru hale si imobile in orasele Bucuresti, Campina, Ploiesti, Brasov, Sibiu si Craiova. Pentru mai multe informatii despre proiectele noastre va rugam sa accesati pagina de contact.
Acestea încep din posturile de transformare, respectiv cu plecarile din partea aparatajului de joasa tensiune ce echipeaza posturile de transformare.
Alte elemente ce compun reţelele electrice de joasa tensiune sunt firidele de distributie, cutii de distributie, de sectionare sau de protectie. In general aceste echipamente sunt in proprietatea distribuitorului Electrica, Enel, E-on etc.
Pentru a cere o oferta pentru Proiectare instalatii electrice de joasa tensiune (case, hale industriale, imobile, racorduri electrice, etc.), va rugam sa ne contactati prin Pagina de Contact.
Proiectarea instalatiilor electrice interioare aferente cladirilor incepe prin urmatorii pasi:
• amplasarea corpurilor de iluminat – pentru fiecare încăpere, definita prin: destinaţia încăperii, tipul si numarul corpurilor de iluminat, sursa (sursele) cu care se echipeaza (puterea lor sau numarul, puterea si culoarea – dupa cum sunt incandescente sau fluorescente), inaltimea de montare de la pardoseala, intreruptorul si circuitul electric la care se racordează, nivelul mediu al iluminarii impuse, urmarind evitarea efectului stroboscopic si a efectului de orbire, dar şi sectorizarea iluminatului in funcţie de destinatia spaţiului respectiv;
• distribuirea receptoarelor de forta – cu indicarea pozitiei utilajelor, a tablourilor de distributie si a posturilor de transformare, precum a
traseelor circuitelor si coloanelor de alimentare (pentru conductoare, sabluri sau bare precizandu-se tipul, sectiunea si modul de pozare);
• intreruptoarele de actionare pentru corpurile de iluminat;
• prizele – cu indicarea tipului acestora (cu sau fara contact de protectie, simple sau duble).