Ghidul Serviciilor
Tamtam Party Ursitoare Botez Bucuresti
inapoi la firma 63 vizite
Poza Ursitoare botez TamTam Party
Foto

Echipa de ursitoare botez, TamTam Party, s-a infiintat in anul 2012 din dorinta de a oferi servicii de calitate in materie de animatie petreceri copii si spectacole pentru botez.

De-a lungul timpului am reusit sa identificam cerintele clientilor si am reusit sa creem o echipa de profesionisti. Dobandind experienta, stim sa empatizam cu dumneavoastra in momentul magic al botezului, atunci cand va doriti ca totul sa iasa perfect, fara surprize neplacute.

De aceea garantam ca spectacolul zanelor ursitoare va corespunde asteptarilor dumneavoastra.

Invitatii de la botez vor fi numai ochi si urechi atunci cand ursitoarele vor sosi, iar noi vom aduce o atmosfera magica, desprinsa din basmele stravechi. Textul interpretat live de zanele noastre ursitoare este o extensie a legendei antice, intrucat scopul nostru este sa oferim un spectacol autentic botezului dumneavoastra.

Spectacolul celor 4 zane ursitoare este gandit in cel mai mic detaliu: versurile zanelor rimeaza perfect, pentru a bucura urechea auditorului, rochiile sunt stralucitoare, pentru a capta atentia invitatilor de la botez, sonorul este lent, armonios, petru a creea impresia de lume feerica, de basm, o lume in care povestitorul dezvaluie taine ascunse.

Credem cu tarie ca spectacolul nostru de ursitoare, interpretat in mod real, este foarte apreciat, intrucat parintii micutului botezat pot surprinde emotiile de pe chipul zanelor. Textul zanelor bune este structurat in 3 parti:

Prima parte o constituie prezentarea fiecarei ursitoare, in cea de-a doua parte intervine o haioasa confruntare intre darurile ursite, iar in ultima parte zanele ursitoare prezinta importanta parintilor, nasilor si bunicilor in viata nou-nascutului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.