Ghidul Serviciilor
Laurdental-Cabinet Stomatologic- Ploiesti
inapoi la firma 110 vizite
Poza Stomatologie generala
Foto

Stomatologia este specialitatea care se ocupa cu profilaxia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cavitatii bucale, specialitate ce cuprinde cariologia, protetica fixa si mobila si profilaxia dentara.

Cariologia este ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratarea cariilor. Cariile sunt leziuni distructive ale dintilor care apar datorita bacteriilor prezente la nivelul cavitatii bucale. Acestea pot fi superficiale, medii si avansate. Cu cat pacientul se va prezenta mai repede la cabinet, cu atat sansele ca leziunile carioase sa fie depistate si tratate in stadiu incipient.

Tratamentul cariilor se realizeaza prin indepartarea tesuturilor afectate si restaurarea dintelui. Cabinetul Stomatologic Ploiesti Laurdental dispune de cele mai bune materiale de obturatie coronara care indeplinesc cele conditii esentiale de calitate, rezistenta mecanica, durabilitate si estetica.

Protetica este ramura care se ocupa cu refacerea dentara prin lucrari protetice diverse. Aceste lucrari protetice pot fi: proteze mobile sau mobilizabile, proteze scheletate sau cu sisteme speciale, lucrari protetice (coroane, punti dentare) din materiale diverse, ceramica dentara, fatetari ceramice sau composite, tratamente de echilibrare ocluzala, incrustatii din materiale nobile sau ceramica.

Lucrarile fixe se adreseaza pacientilor care au pierdut un numar limitat de dinti, iar protetica mobila celor care au pierdut un numar mai mare de dinti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.