Ghidul Serviciilor
Taicovsky, Taiere Beton Prin Carotare Diamantata - Cluj Napoca
inapoi la firma 92 vizite
Poza Despre firma Taicovsky
Foto
Foto

Cu o experienta de 12 ani in domeniul taierilor in beton din Romania, oferim solutii pentru cele mai mari provocari cand vine vorba de  modificarea spatiilor sau a destinatiei acestora. Solutiile Taicovsky se întind de la efectuarea de goluri pentru instalatii sanitare, termice, de climatizare   sau electrice, si  pana la executarea unor goluri de mari dimensiuni in plansee, pereti sau fundatii din beton armat. Indiferent care sunt cerintele care apar pe pietele de habitat si constructii, viitorul poarta amprenta Taicovsky.

AVANTAJE

viteza foarte mare de executie a lucrarilor

nu este afectata structura de rezistenta datorita faptului ca nu exista vibratii sau socuri

prezenta armaturilor din structura nu constituie un impediment pentru realizarea lucrarilor, indiferent de densitatea si dimensiunea acestora

lucrarile se pot realiza in apropierea retelelor electrice sau a conductelor fara sa existe riscul distrugerii lor

datorita sistemului de aspiratie folosit se lucreaza in conditii de curatenie

lucrarile sunt relativ silentioase.

Venim noi la tine

Suntem extraordinar de flexibili, ne deplasam oriunde ai nevoie, fie în România, fie în afara tarii. Oferim profesionalism în orice proiect la care lucram si vrem ca problema ta sa fie rezolvata cât de eficient posibil. Sediile noastre sunt situate în Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara asa ca e foarte usor pentru noi sa ne deplasam unde ai nevoie. Pentru proiecte industriale mai mari, ne deplasam oriunde în tara si în afara acesteia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.