Ghidul Serviciilor
Taicovsky, Taiere Beton Prin Carotare Diamantata - Cluj Napoca
inapoi la firma 93 vizite
Poza Echipamentele firmei
Foto

Calitatea lucrarilor, rapiditatea si precizia in executarea lor sunt atuuri importante pe care echipa Taicovsky le are in vedere de fiecare data. Si pentru ca acestea sa fie indeplinite la cele mai inalte standarde, e nevoie de utilaje performante, de ultima generatie.

 Faptul ca suntem unul dintre “pionerii Romaniei” in taiere beton, reprezinta o cinste pentru noi, insa clientilor le datoram longevitatea noastra pe piata romaneasca. Intotdeauna ne vom gandi proiectele in asa fel incat asteptarile clientului nostru sa fie depasite. Ne iubim munca iar acest aspect se observa prin lista lunga de parteneri cu care am lucrat de-a lungul anilor. Aspiram la performanta, motiv pentru care oferim doar trei tipuri de serviciu – Carotare, taiere cu fir si disc diamantat. Dorim sa invatam tot ce este de invatat, astfel incat sa fim cei mai buni de pe piata. 

Daca vrei sa aflii mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi. Apasa aici pentru a afla datele de contact.

Si pentru ca performanta in executarea lucrarilor tine de performanta utilajelor folosite, am ales ca partener compania Hilti, care  ofera tehnologie de vârf pentru industria de constructii la nivel mondial.

Hilti  exceleaza prin inovatii deosebite, calitate de varf si sustine o orientare clara catre valoare.

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.