Ghidul Serviciilor
Taicovsky, Taiere Beton Prin Carotare Diamantata - Cluj Napoca
inapoi la firma 92 vizite
Poza Taiere cu fir diamantat
Foto

Taiere fir diamantat –presupune executarea unor taieri in elemente de constructii cu unui cablu de otel imbracat in pastile diamantate. Ca si in celelalte cazuri, taierile se realizeaza prin slefuirea elementelor intr-un mediu umed sau uscat. Utilizat in conditii normale si corect din puct de vedere tehnic, ruperea firului diamantat este imposibila. Astfel, acest tip de taiere poate fi executat indiferent de duritatea materialelor sau grosimea acestora.

Informatii genrale despre taierea cu fir diamantatTaierea cu fir diamantat este un mod eficient de a indeparta sectiuni mari de beton, pereti  grosi din piatra, structuri de otel, etc.  Cel mai mare avantaj este faptul ca adancimea de taiere cu fir este nelimitata permitand  sectionarea oricarui tip de structura.Taierea cu fir diamantat este ideala pentru taierea betonului in zonele unde spatiul de lucru este limitat iar taierea cu discul diamantat nu se poate aplica.Acest tip de taiere nu provoaca vibratii si fisuri, motiv pentru care se poate efectua in mediile sensibile la zgomot.Taierea cu fir diamantat este un procedeu care ofera  avantaje tehnico-economice, o zona  de lucru fara praf si variante de taiere in beton nelimitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.