Ghidul Serviciilor
Cabinet De Avocati Georgescu Adrian Si Radu Alexandru Pitesti
inapoi la firma 103 vizite
Poza Recuperari creante
Foto

Societatea noastra va indruma si va ajuta in a recupera pe caile impuse de lege datoriile civile sau comerciale. Din punct de vedere al procedurilor de recuperare a creantelor acestea cuprind doua etape:

 

Etapa initiala in care debitorul va fi contactat in vederea instiintarii asupra creantelor, asupra consecintelor neplatii la termen si vor fi demarate proceduri de executare silita in cazul in care exista titluri executorii. In cadrul acestei etape clientii nostril vor primi toate datele despre debitorii lor si despre solvabilitatea acestora. Etapa a doua in care se vor promova actiuni in instanta pentru obtinerea de titluri executorii si/sau actiuni de recuperare efectiva prin proceduri de executare silita.

 

Onorariul pentru aceste proceduri este stabilit in functie de complexitatea acestora,de volumul de munca depus de colaboratorii nostril si de estimarea timpului de recuperare al creantelor.Plata onorariului se va face esalonat pe parcursul procedurilor,regula de baza fiind taxarea unei sume minime ,urmand ca restul de onorariu sa fie platit din sumele efectiv recuperate.

 

Serviciul recuperari creante se ocupa in special cu urmatoarele domenii:

 

Totodata societatea nostra, in cazul in care exista dovezi demeinice de incalcare a legilor sesizeaza in numele clientilor sai organele statului pentru prevenirea si/sau sanctionarea celor raspunzatori de nerespectarea dispozitiilor legale privind autorizarile sau conditiile specifice de desfasurare a activitatillor.

 

Activitatea de recuperari-creante, fiind o activitate care are cu precadere caracter juridic este desfasurata de avocati cu experienta, buni cunoscatori ai legilor in vigoare, avocati care ofera solutii prompte si eficiente in legatura cu orice problema sesizata. Modalitatea de lucru angajare a avocatilor se face prin intermediul unui contract de asistenta juridical pe etape de lucru, astfel incat sumele avansate de clienti sa fie minime si in raport de sansele pe care le au in recuperarea efectiva a creantelor.

 

Servicii oferite in cadrul departamentului de recuperari creante: Consultanta juridica cu privire la modalitatile de recuperare a debitelor; analiza debitului, evaluarea sanselor de recuperare, alegerea strategiei de abordare a recuperarii, evaluarea costurilor de recuperare; Asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor in actiunile de drept comun ori speciale pentru recuperarea debitelor din domenii variate de drept (bancar, telecomunicatii, privatizare, infrastructura); Redactarea tuturor inscrisurilor si actelor necesare procedurilor actiunilor in instanta, participarea la administrarea de expertize judiciare si extrajudiciare necesare recuperarii debitului; Servicii de negociere si tranzactionare in procedurile de recuperare a debitelor, reprezentarea clientilor in proceduri de conciliere directa;

Desfasurarea de proiecte de recuperari a unui volum mare de debite;

Reorganizare- insolventa

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.