Ghidul Serviciilor
Avestis International Recuperare Creante Bucuresti
inapoi la firma 76 vizite
Poza Recuperare creante
Foto

Activitatea de recuperare a creantelor incepe odata cu demararea procedurii de conciliere, in vederea solutionarii pe cale amiabila a litigiului, formularea cererii de executare silita, supravegherea modului in care se desfasoara procedura executarii silite, reprezentarea în fata instantelor de judecata, în vederea apararii intereselor clientilor nostrii.

In lipsa unei supravegheri atente a in intregii proceduri de recuperare a creantelor de la debitori, fie ca vorbim de faza executarii silite sau de reprezentarea in fata instantelor de judecata, nu se poate ajunge la finalitatea acestei activitati, respectiv indeplinirea obiectivelor stabilite cu clientii nostrii. Prin urmare, inca de la momentul formularii cererii de executare silita si formarea dosarului de executare, aceasta procedura trebuie supravegheata in permanenta, prin efectuarea actelor procedurale obligatorii ce cad in sarcina noastra, in calitate de creditori, dar si prin solicitarile adresate executorului judecatoresc, in vederea efectuarii tuturor demersurilor pervazute de lege, pentru recuperarea crentelor in vederea careia s-a demarat aceasta procedura.

A doua parte a procedurii de recuperare a creantelor, este cea referitoare la reprezentarea in fata instantelor de judecata pentru apararea intereselor clientilor nostri, ce pot avea ca obiect:

De asemenea, in cazul trimiterii in judecata a debitorului, sau in cazul in care promovam noi un litigiu, societatea noastră, prin avocatii colaboratori, urmareste  intreaga procedura de judecata, pentru apararea intereselor clientilor nostri.

Toate aceste actiuni implica efectuarea anumitor demersuri obligatorii, ce trebuiesc intreprinse cu profesionalism, pentru apararea intereselor clientilor nostri, fara de care procesul de recuperare a creantelor nu si-ar putea atinge finalitatea dorita. In acest sens, implicarea in aceasta activitate, indiferent de faza in care se afla, este esentiala pentru finalitatea acesteia cu succes.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.