Ghidul Serviciilor
Flyrentacar Inchirieri Masini Bucuresti
inapoi la firma 37 vizite
Poza Rent a car Bucuresti
Foto

De ce suntem in Bucuresti in domeniul de inchirieri masini?

In functie de marimea zonei in care locuiti exista anumite servicii de rent a car Bucuresti. In functie de suprafata si de cererea pentru anumite bunuri si servicii acestea pot exista intr-o forma de baza.

Ce vrei sa spui mai exact?

Sa spunem ca sunt orase de 20000 de locuitori, unde sunt 3 frizerii si un singur coafor. Daca ne vom duce intr-un oras cu 150000, vom gasi coafoare specializate ( barber shop, coafor, etc. ).

De aceea, o data cu cresterea numarului de locuitori, va creste si cerinta de diversificare a serviciilor.

Aceeasi situatie se intampla si pe partea de rent a car Bucuresti. Inainte de toate, capitala tarii Bucuresti are in momentul de fata peste 320 de companii de inchirieri masini.

Cu toate acestea, inchirierile auto sunt oferite prin aceeasi metoda de acum 10 ani. Nu exista nimic nou, iar companiile de rent nu se adapteaza deloc la cerintele clientului.

In momentul de fata companiile de inchirieri auto din Bucuresti ofera masini de inchiriat, avand la baza vechile metode.

Clientii primesc masini, folosind acelasi card de credit pentru garantie si acelasi tip de asistenta rutiera ( adica inexistenta ). Fiecare produs trebuie adaptat pietei, astfel incat clientul sa aiba posibilitatea de alege o oferta diversa.

In zona din Bucuresti, putem oferi servicii de inchiriere cu totul speciale, care sunt adaptate locuitorilor din zona.

Cititi mai mult despre acest model de inchirieri auto in continuarea articolului…

Cu ce iesim in evidenta fata de celelalte companii de inchirieri auto Bucuresti?

Cum am spus si mai inainte, conteaza sa ne adaptam pietei in care ne desfasuram activitatea. Asa ca, aducem catre locuitorii din Bucuresti sansa de a inchiria fara garantie. Cererea pentru acest serviciu este din ce in ce mai mare, mai ales de cand a crescut pretul pe taxi.

Cum inchiriati masina fara garantie?

Sunt doua forme de rent a car Bucuresti fara garantie. Una dintre ele se bazeaza pe inlocuirea garantiei de asigurarea zilnica.

Aceasta se aplica, indiferent daca clientul va fi sau nu din capitala Romaniei. Asigurarea zilnica va fi o suma fixa pe ziua de inchiriere. Ea inlocuieste garantia si depinde de numarul de zile inchiriate.

Ce inseamna ca va depinde de numarul de zile inchiriate?

Sa presupunem ca optati catre asigurarea zilnica pe trei zile pentru Volkswagen Polo. Aceasta va avea pretul de 12 euro/zi. In situatia in care inchiriati aceeasi masina pentru 15 zile, veti avea pretul de asigurare de 8 euro/zi.

In concluzie, cu cat numarul de zile va fi mai mare cu atat pretul de asigurare zilnica va fi mai mic pe zi.

A doua situatie de rent a car fara garantie va fi aparte si se va aplica la toti locuitorii din Bucuresti.

Acest model se numeste de rent a car Bucuresti se numeste dauna plus 200.

Cum functioneaza acest sistem de rent a car Bucuresti?

Inainte de toate, stim ca din garantia auto se va retine un onorariu de reparare a masinii in cazul in care exista o dauna. Mai mult decat atat se retin costuri vis-a-vis de deranjul companiei de inchirieri auto Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.