Ghidul Serviciilor
Expressoft Technology
inapoi la firma 123 vizite
Poza Software HoReCa
Foto

INFOR HMS: sistem gestiune hoteliera

Infor HMS este un sistem de gestiune hoteliera global, 100% cloud, mobil, flexibil, sigur si eficient, adaptat tuturor cerintelor operationale ale industriei ospitalitatii. Usor de folosit, platforma permite gestiunea centralizata a mai multor locatii si vine cu multiple functionalitati de top, la fel de utile pentru un hotel de 5 stele, cât si pentru o pensiune.

Usor de utilizat

Cu un dashboard usor de configurat în functie de pozitia angajatului, ai acces imediat la informatii esentiale.

Multi-Locatii

Niciodata nu a fost mai simplu sa administrezi un grup, sau lant hotelier. Toate informatiile sunt centralizate la nivelul tuturor centrelor de business.

Management rezervari

Faci rezervari rapid si usor în sistem cât si prin propriul website. Permite si integrarea cu platformele principale de booking. Poti sa optimizezi tarifele în functie de gradul de ocupare, de tipul de client, sa acorzi reduceri etc. Totul dintr-un singur loc si printr-un singur click.

Management camere

Ai detalii în timp real despre statusul fiecarei camere, daca e ocupata, daca s-a facut curatenie, daca e alocata pentru persoane cu dizabilitati etc.

Plan camere

Interfata grafica HMS asigura vizualizare planului de camere cu acces la rezervari. Permite alocarea camerelor, divizarea sau mutarea acestora cu usurinta.

Check-in

Nu a fost niciodata mai simplu! Eficientizarea operatiunii de check-in prin integrarea solutiei ID Scan pentru preluarea automata a datelor de identitate a clientilor.

https://expressoft.ro/management-hotelier/

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.