Ghidul Serviciilor
Prest Expert Contabilitate Craiova
inapoi la firma 96 vizite
Poza Contabilitate
Foto

Reprezinta o activitate specializata in: masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii precum si a rezultatelor obtinute din activitatea persoanelor juridice si fizice.

Are rolul de a prezenta o situatie reala a firmei, atat pentru cerintele interne cat si in relatiile cu investitorii prezenti sau potentiali, creditorii financiari si comerciali, clienti, institutii publice si statul.

a. Evidenta contabila

Experienta de peste 20 de ani in diferite domenii, din care mentionam:

b. Salarizare si personal

c. Consultanta fiscala

Consultant fiscal, membru al camerei consultantilor fiscali, expert contabil autorizat de CECCAR, avand o experienta in contabilitatea societatilor comerciale de peste 10 ani, ofer consultanta fiscala, certificare declaratia 101 (privind impozitul pe profit, servicii complete de contabilitate), certificare bilant (situatii financiare anuale).

d. Evaluare economica

De o maniera generala, evaluarea economica are ca obiectiv stabilirea valorii de piata a unui bun, activ, agent economic. Evaluarea este de mai multe feluri:

e. Plan de afaceri

Un plan de afaceri este util nu numai finantatorilor externi ci si proprietarilor firmei in fapt, redactarea sa ar trebui sa fie unul din primii pasi in initierea oricarei afaceri.

Planul de afaceri poate da o prima imagine asupra perspectivelor reale ale afacerii; pot fii astfel evitate pierderile provocate de proiecte neviabile inainte ca ele sa se fi produs efectiv.

Planul de afaceri reprezinta, in acelasi timp, o cerinta a investitorilor externi (creditori sau actionari potentiali).

Acestia trebuie sa afle dintr-un plan de afaceri:

f. Consultanta financiara

g. Consultanta manageriala

h. Raport economic

i. Cenzor

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.