Ghidul Serviciilor
Career Invest Resurse Umane Bucuresti
inapoi la firma 105 vizite
Poza Consiliere in cariera
Foto

Profesia reprezinta un rezultat al tuturor alegerilor pe care le facem in plan educational. Prin prisma profesiei avem acces la job-uri dintr-un anumit domeniu, iar suma experientelor noastre profesionale reprezinta cariera pe care o construim.

De aceea serviciile de consiliere in cariera sunt esentiale pentru traseul educational si profesional, incepand de la cele mai tinere varste.

Profesia este determinanta in traiectoria profesionala, tocmai de aceea este foarte important ca aceasta sa fie in stransa legatura cu vocatia fiecaruia dintre noi.

Pentru a avea profesia care sa ne conduca spre implinirea profesionala, este necesar ca alegerile anterioare sa nu fie intamplatoare, ci sa fie in acord cu aptitudinile, interesele, valorile, motivatia si trasaturile noastre de personalitate.

Pentru persoanele din afara orasului Bucuresti, va oferim posibilitatea de a accesa serviciile noastre prin Skype.

Serviciile de consiliere in cariera pe care vi le oferim se adreseaza: • Persoanelor care au nevoie de suport specializat in alegerea locului de munca, celor care isi doresc schimbarea domeniului de activitate -reconversie profesionala, precum si celor care isi doresc sa se dezvolte din punct de vedere profesional • Studentilor, masteranzilor si absolventilor care isi doresc sa aleaga cel mai potrivit job si care isi propun sa isi construiasca o candidatura puternica pe piata muncii • Studentilor care urmeaza sa-si aleaga un program de masterat • Elevilor care urmeaza sa-si aleaga facultatea • Elevilor care urmeaza sa-si aleaga profilul liceal

In cadrul sedintelor de consiliere in cariera iti oferim accesul la instrumente cu ajutorul carora sa te autocunosti, facilitandu-ti procesul de identificare a domeniului de activitate potrivit, precum si a profesiei care ti se potriveste. Convingerea noastra este aceea ca, fiecare dintre noi poate atinge performanta in domeniul pentru care are vocatie.

Career Invest  te va ghida astfel incat sa-ti descoperi vocatia si in acelasi timp sa identifici cele mai potrivite strategii prin care sa corelezi ceea ce ti se potriveste, ceea ce iti place si ceea ce stii sa faci, cu ceea ce ofera piata muncii.

Prin serviciile noastre de consiliere a elevilor, consiliere pentru studenti sau masteranzi si consiliere in cariera pentru angajati, va indrumam catre profesia potrivita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.