Ghidul Serviciilor
Dridih Dent-Clinica Dentara- Dridu
inapoi la firma 127 vizite
Poza Estetica dentara
Foto

ratamente Laser Rapide si Fara Durere la Dridih Dent Dridu / Urziceni

Estetica dentara face referire la restaurarea si imbunatatirea frumusetii naturale a zambetului cu ajutorul unor proceduri efectuate de medici specialisti totul pentru a obtine nu numai un aspect placut, dar si un zambet de durata. Te-ai saturat sa iti ascunzi zambetul de privirile curiosilor? Ti-ai dori sa faci ceva cu privire la dintii ciobiti, decolorati, inestetici sau cei care lipsesc? Raspunsul la aceste intrebari este estetica dentara.

In timp ce stomatologia traditionala se concentreaza pe igiena orala, prevenirea si tratarea afectiunilor aferente, estetica dentara se axeaza pe imbunatatirea aspectului dintilor unei persoane.

Cu alte cuvinte, stomatologia obisnuita se adreseaza tuturor problemelor intampinate de pacienti, ce necesita un tratament, in timp ce estetica dentara se bazeaza pe niste tratamente dorite de pacienti pentru infrumusetare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.