Ghidul Serviciilor
Family Residence Dimitrie Leonida, Bucuresti
inapoi la firma 108 vizite
Poza Finisaje Family Residence
Foto

Imobilele din cadrul ansamblului Family Residence Dimitrie Leonida se vand complet finisate (la cheie), bransate la toate utilitatile, contorizate separat, centrala proprie de apartament, si au inclus in pret si tva-ul de 5 %.

Multiple optiuni de finisare

Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs in cadrul ansamblului Family Residence Dimitrie Leonida si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare sunt deja recunoscute pe piata de profil.

Dezvoltatorii acestui nou proiect imobiliar au tinut cont de cerintele pietei imobiliare si au ales sa imbunatateasca major propriul produs imobiliar, astfel incat clientul final sa fie pe deplin multumit de alegerea facuta. Astfel dorim sa mentionam plusurile sau o serie de avantaje specifice acestui ansamblu imobiliar:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.