Ghidul Serviciilor
Balanta Residence - Complex Rezidential, Sibiu
inapoi la firma 217 vizite
Poza Localizare
Foto

Ansamblul de locuinte „Balanta Residence” se afla amplasat pe strada Calea Gusteritei, la numarul 21, în zona Lazaret din orasul Sibiu. În imediata apropiere de blocurile locative functioneaza supermarketul Penny Market, sunt magazine si farmacii si nu departe se afla centrul comercial „Promenada Mall”. Scoala Gimnaziala Nr. 20 „Ioan Slavici” se afla la doar 74 de metri fata de apartamentele noi si sunt de parcurs 700 de metri pâna la Scoala Gimnaziala Nr. 8, iar pâna la Gradinita Nr. 41 sunt 350 de metri.

De la locuintele noi este acces facil catre toate punctele de interes din oras si în apropiere de complexul locativ circula mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. Distanta pâna în centrul Sibiului este de aproximativ 2 km si Gara se afla la 1,7 km, iar pâna la Aeroportul International din Sibiu sunt 7 km de la complexul locativ „Balanta Residence”.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.