Ghidul Serviciilor
Premio - Exclusive City Center Apartments Bucuresti
inapoi la firma 132 vizite
Poza Despre Nusco Imobiliara
Foto

Societatea NUSCO IMOBILIARA se numara printre cei mai mari operatori imobiliari din Romania. Societatea isi propune sa dezvolte importante zone urbane prin proiectarea si construirea unor ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri si parcuri comerciale concepute modern, inspirate unor principii de calitate si sustenabilitate a mediului inconjurator. Societatea NUSCO IMOBILIARA realizeaza de asemenea investitii cu profit in sectorul retail, birouri si complexe turistice si pe piata europeana. In istoria sa, obiectivele urmarite de valorificare si dezvoltare a propriului portofoliu, i-au permis sa castige rolul de jucator de referinta in dezvoltarea imobiliara in orasul Bucuresti. Societatea NUSCO IMOBILIARA realizeaza in nume propriu managementul si promovarea imobilelor aflate in proprietatea sa, pentru imbunatatirea constanta a performantelor investitiilor.

MODEL DE BUSINESS

Societatea are ca model strategic de dezvoltare cel al Investment & Management Company.

MISIUNE

Generam valoare in timp prin valorificare si crestere. Promovam valori de eco-sustenabilitate si responsabilitate fata de clienti si parteneri.

DEZVOLTARE IMOBILIARA

Societatea investeste direct in dobandirea unor terenuri in zonele metropolitane pe care urmeaza sa le recalifice, terenuri pe care urmeaza sa le valorifice si in imobile si platforme industriale pe care urmeaza sa le reconverteasca.

ISTORICInfiintare: anul 1997

Intre 2000 si 2010: largirea portofoliului imobiliar cu profit

Anii 2010–2015: consolidarea unor noi proiecte rezidentiale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.