Ghidul Serviciilor
Andava Grup Hidroizolatii Prahova
inapoi la firma 138 vizite
Poza Hidroizolatii cu membrane HDPE
Foto

Membranele HDPE sunt materiale folosite petru realizarea hidroizolatiilor, izolarea peretilor, pardoselilor, plafoane de cladiri, izolarea verticala a fundatiilor cladirilor si izolarea acoperisurilor. Membranele HDPE sunt fabricate din polietilena de densitate mare, avand in compozitie polietilena in procent de 97.5%, negru de fum – 2.5% si stabilizatori, care realizeaza o buna protectie la UV si rezistenta la imbatranire. Aceste membrane sunt fabricate cu grosimi cuprinse intre 0.25 mm si 3 mm, pot fi cu ambele fete netede, cu o fata neteda si una texturata sau ambele fete texturate. Acesti parametrii constructivi ai membranelor le califica pentru realizarea de lucrari de hidroizolatie din cele mai dificile si la obiective unde nu se pot folosi alte materiale.

Hidroizolatia cu membrane HDPE montata intre fundatie si pamant, realizeaza o protejare a peretilor impotriva umiditatii si apelor freatice, dar realizeaza si o protectie impotriva deteriorarilor mecanice. Acest tip de membrana realizeaza si o protejare impotriva ciupercilor, mucegaiurilor si a substantelor chimice care se pot intalni in pamant. Constructia speciala a membranei permite realizarea unui sistem de scurgere catre sistemele de drenare si canalizare. Portanta deosebita a membranelor HDPE le face deosebit de utilizate pentru izolarea verticala a peretilor unui imobil aflat in constructie, dar si in renovare. Membrana HDPE este folosita si pentru plafoanele cladirilor, unde realizeaza o protectie suplimentara impotriva umezelii.

Andava Total Hidro executa lucrari de hidroizolatie pentru statiile de epurare, pentru ecologizarea gropilor de gunoi, pentru fundatii de imobile, dar si pentru multe alte domenii unde este nevoie de avantajele membranelor HDPE. Societatea a achizitionat echipamentele de sudura a membranelor hdpe, urmand a intra in forta pe acest segment de lucrari vizand statii de epurare si gropi ecologice.

Apeland la serviciile de hidroizolare cu memebrane HDPE oferite de firma Andava Total Hidro din Ploiesti vei beneficia de o lucrare executata cu un deosebit profesionalism, la preturi de avantajoase pentru tine.  Colaboram cu antreprenori generali la nivel national.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.